I Platformens madhus er der altid aktivitet af forskellig art. Se og køb billetter til alle vores arrangementer her på siden.

Datoer og beskrivelser af arrangementer

Fællesspisninger

Har I lyst til et hyggeligt måltid og samvær med andre, så er det nu muligt på Platformen i Esbjerg. Her afholder Platformens madhus fællesspisninger, hvor vi mødes kl.17.30 – her vil Platformens leder Thomas Abrahamsen fortælle om stedet, hvorefter Platformens madhus vil servere dagens lækre ret.

Menu til fællesspisning:

10. november: Stegt andelår med brunede kartofler, rødkålssalat og hvide kartofler

24. november: Vegetarlasagne med feta og svampe dertil bønnesalat og brød

08. december: Heltstegt svinefilet med ristede kartofler dertil grønkålssalat med hasselnødder 

Tilmelding her:

 

Vinsmagning

Platformens Madhus og Damm Vine præsenterer ”Smagen af Piemonte”

Kom og smag seks vine fra den udsøgte del af Italiens vinregion nr. 1 Piemonte, ledsaget af en tre-retters menu fra Platformens Madhus bestående af:

Menu:

Risotto med spæde urter og bagt torsk med krydderurtecrust, hertil serveres hvidvinene Gavi di Gavi ”Roverto” D.O.C.G og Roero Arneis D.O.C.G  

 

Vitello tonnato med små salater i mild trøffel og syltet løg, hertil serveres rødvinen Pinot Noir 2016 D.O.C

 

Antipasti med udvalg af specialiteter med ost og lidt sødt, hertil serveres rødvinene LABARBATELLA Barbera d’Asti D.O.C.G og ”I Truti” Cabernet Sauvignon 2015 D.O.C, og afslutningsvis en rød mousserende NIADES Brachetto.

Tilmelding her:

 

Kokkeskoler

Går du og mangler lidt inspiration i køkkenet, så har du nu mulighed for at komme på kokkeskole hos Platformens madhus. Vi mødes kl. 17.30 og gennemgår opskrifter og råvarer, derefter går vi i køkkenet sammen og laver en to-retters menu. Ved servering gennemgås anretningsmetoder og herefter nyder vi maden sammen.

Og husk der er plads til alle.

Kan også købes som gavekort

Tilmelding her: