Platformens Madhus er et levende mødested for lokale og besøgende. Platformens Madhus er en del af Platformen, hvor alle kan mødes og være sammen på nye måder. Det er stedet hvor du kan møde din nabo til fællesspisning, spise brunch og spille spil med dine venner og lave studiearbejde med dine medstuderende over en dejlig kop kaffe og lækre snacks.

Vi tror på, at fællesskaber og sociale arrangementer på tværs, kan være med til at skabe større livsværdi, og dette vil vi, sammen med jer, gerne skabe rammen for. Det er derfor vigtigt for os, at I som gæster og brugere kommer med inputs og idéer til hvad netop DU godt kunne tænke dig, så vi sammen kan skabe en fælles vej. 

Hold øje med vores facebook side for at se aktuelle events og arrangementer.

Hvad vi tilbyder?

I Platformens Madhus er der altid aktivitet af forskellig art. Vi afholder både fællesspisninger, kokkeskoler og større sociale arrangementer. 

Frokost

Vi har frokost åbent onsdag og torsdag hver uge kl. 11.30 – 13.00, hvor vi står klar med små lette retter både kolde og varme.

Prisen for frokost er 115 kr og inkluderer alt på menuen.

Ring og bestil bord på telefon 30250681.

Står du og mangler en frokostordning? Vi er altid klar på at give et tilbud på en løsning eller lidt mad til din næste fest.

Kokkeskole

Går du og mangler lidt inspiration i køkkenet, så har du nu mulighed for at komme på kokkeskole hos Platformens madhus. Kokkeskolerne er for alle – du kan komme alene eller som gruppe, det er hyggeligt og lærerigt uanset hvad.

Vi mødes kl. 17.30 og gennemgår opskrifter og råvarer, derefter går vi i køkkenet sammen og laver en to-retters menu. Ved servering gennemgås anretningsmetoder og efterfølgende nyder vi maden sammen.

 

 

Fællesspisning

Har du lyst til et lækkert måltid og hyggeligt samvær med andre, så kom med når vi afholder fællesspisninger hver anden onsdag i ulige uger kl. 17.30. Dørene for ankomst åbner kl. 17.15