Platformens Madhus er et levende mødested for lokale og besøgende. Platformens Madhus er en del af Platformen, hvor alle kan mødes og være sammen på nye måder. Det er stedet hvor du kan møde din nabo til fællesspisning, spise brunch og spille spil med dine venner og lave studiearbejde med dine medstuderende over en dejlig kop kaffe og lækre snacks.

Vi tror på, at fællesskaber og sociale arrangementer på tværs, kan være med til at skabe større livsværdi, og dette vil vi, sammen med jer, gerne skabe rammen for. Det er derfor vigtigt for os, at I som gæster og brugere kommer med inputs og idéer til hvad netop DU godt kunne tænke dig, så vi sammen kan skabe en fælles vej. 

Hvad vi tilbyder?

I Platformens Madhus er der altid aktivitet af forskellig art. Vi afholder både fællesspisninger, kokkeskoler og større sociale arrangementer. 

Platformens Madhus vil altid kunne hjælpe med din frokost – om det er en sandwich på farten eller en frokost hos os, så er du altid velkommen. Vi har altid åbent til frokost i hverdagen og står klar med små lette retter både kolde og varme, til priser hvor alle kan være med. 

Står du og mangler en frokostordning? Vi er altid klar på at give et tilbud på en løsning eller lidt mad til din næste fest.

Hold øje med vores facebook side for at se aktuelle events og arrangementer samt eventuelle tilbud ved overskudsmad.