Hold jeres fest i den gamle efterskole i Østerbyen på Platformen – Esbjerg.

Om der skal fejres konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller andre former for fester, så danner Platformens Madhus de perfekte rammer for den store dag. Vores fokus er at sammensætte husets charmerende lokaler og selskabsmenuen til jer og jeres selskab.

Festlokalerne ligger i det østlige Esbjerg, og kan tilpasses præcis jeres ønsker. Atmosfæren er lys indbydende, og afslappet, med respekt for husets historie som tidligere efterskole, som i dag danner rammen om festerne på Platformen. Stedet indbyder til uformelle sammenkomster såvel som smukke selskaber i festlige og farverige omgivelser.

Vi har fokus på den gode oplevelse, så I kan nyde jeres fest fuldt ud, så den bliver mindeværdig. Når festen skal planlægges holder vi et møde, hvor vi sammen gennemgår de vigtigste parametre for det, som vi ser som en vellykket fest: “Maden”, “Drikkevarer” og “Borddækning og pynt”. Konceptet giver mulighed for at bygge selskaber op til alle anledninger og omgivelser, med de rammer som huset tilbyder.

Vi tilbyder

Maden:

Maden er en vigtig grundstamme i en god fest, som skal vække begejstring og fylde maven på en rar og inspirerende måde. Madhuset er inspireret at det danske landkøkken med respekt for råvarerne og årstidens grønt, hvilket vil afspejle sig, når vi sammensætter jeres selskabsmenu.

Hos Platformens Madhus er fundamentet for en fantastisk fest, de rette råvarer. Vi tilstræber os på at arbejde med så mange lokale og danske råvarer som muligt. Maden tilberedes fra bunden, som sikrer den bedste smag, kvalitet og madoplevelse. Det er vores ønske at maden, serveret i Platformens autentiske rammer, skal give en anderledes og hyggelig festoplevelse.

Drikkevarer:

  • Drikkevarerne er et endnu afgørende element til jeres selskab.

  • Om det er sodavand, øl eller vin, betaler I pr. åbnet enhed.

Borddækning og pynt:

Platformens hyggelige og autentiske lokaler danner rammen for en uformel og farverig fest. Vi dækker gerne bordene for jer tilpasset selskabets form.

I må, selvfølgelig, gerne selv sætte jeres præg i form af pyntning af lokalet og bordene. Det kan være I ønsker blomster på bordene eller guirlander i loftet – så er I mere end velkomne til selv at pynte op til jeres arrangement efter behov.

Et selskab med Platformens Madhus inkluderer som udgangspunkt 7 timers fest med servicepersonale samt rengøring.

Lokaler

Festlokalerne på Platformen indbyder til forskellige former for arrangementer alt efter antallet af gæster og selskabets form.

Vi tilbyder forskellige lokaler til dit selskab, tilpasset antallet af gæster:

Messen: Danner rammerne for størstedelen af vores arrangementer og fester og er i det daglige Platformens centrale spisesal. Der er i messen plads til op til omkring 60 personer.

Salonen: Salonen er vores hyggelige dagligstue, som kan bruges i sammenhæng med messen, da lokalet ligger i forlængelse af messen. Salonen er en af vores mest chamerende lokaler, som indbyder til hyggeligt samvær. Salonen kan, som alle vores andre lokaler, tilpasses til de forskellige behov. Om det skal være indbydende for hygge til børn og voksne der kan spille spil, om det skal være dansegulv, eller hvis I ønsker velkomstdrinks afholdt her, er helt op til jer.

Hallen: Er I mere end omkring 60 personer til jeres arrangement, tilbyder vi, at I kan holde jeres fest i hallen.

Vores festlokaler kan ses ved fremvisning og ligger i det østlige Esbjerg, med nem adgang fra motorvejen.

Prisen for leje af lokaler er inkluderet i kuvertprisen.

Selskabsmenu

Vi har sammensat en række forskellige muligheder til en selskabsmenu. Her er det op til jer, at sammensætte de retter, som I ønsker for jeres menu. I kan frit sammensætte forret, hovedret og dessert som I ønsker. Har I allergener eller andre ønsker til menuen, planlægges og bestilles dette i samarbejde med køkkenet.

Eksempler på selskabsmenuer

Snacks – serveres til alle selskaber:

  • Tomatsalsa

  • Rygeostcreme

  • Estragon mayonnaise

  • To slags brød

Forretter:

  • Stegt rødtunge på spinat med grape fumé og persillepesto

  • Rødbedetatar med rodfrugtchips – dertil en lille tærte med kyllingesalat

  • Hvid tomatsuppe med ristet laks og svampe – dertil bagte tomater

Hovedretter:

  • Stegt kalvemørbrad på frikasse af rodurter og spidsbryst – dertil kartoffelterrin

  • Farseret perlehøne på ristede svampe – dertil squashgratin med fyldig hvidvinssauce

  • Svineryg i svøb af skinke – dertil braiseret gulerødder, pommes anna og skalotteløgssky

  • Der serveres grøn salat til alle hovedretter

Desserter:

  • Mille-feuille med mørk chokolade, kondenseret mælk, appelsincoulis og nougatis

  • Citronfromage med marengs, brændt hvid chokolade og passionsfrugtsorbet

  • Vanilje pocheret pære med portvinssauce med chokolade, vaniljeis og krokant

Pris 300 kr. (hvis kalvemørbrad indgår er prisen +35 kr pr. person)

Eksempel på en brunchmenu

  • Marineret agurk med dild og røget laks

  • Melon med spansk skinke

  • Mini croissant med hønsesalat og karse

  • Græsk yoghurt med sirup og hjemmelavet müsli

  • Italiensk pølse med tomatkompot

  • Blød røræg med purløg og bacon

  • Amerikanske pandekager med ahornsirup

  • Lun leverpostej med svampe

  • 3 slags lokale oste

  • Frisk frugt

  • Hjemmelavet rugbrød, rundstykker og knækbrød

  • Kaffe og te

  • To slags juice

 265 kr. pr. kuvert ved minimum 20 personer.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne hos os, så er du meget velkommen til, at kontakte Madhusets køkkenchef Henrik Houborg Christensen. Vi har også lavet en side, med svar på de hyppigst stillede spørgsmål som du finder her

Kontakt info: