Mad med fokus på fællesskab – Platformen

Platformens Folkekøkken er hjertet af Platformen, hvor mennesker mødes omkring maden. Her kan du bestille bord til frokost tirsdage, onsdage og torsdage og du kan tage hele familien med til fællesspisning hver anden torsdag. Både menuen og menneskene varierer, så du vil få en unik oplevelse hver gang, du besøger vores folkekøkken. Til gengæld kan vi garantere god mad, godt værtskab og højt humør.

I køkkenet møder du:

Hassan Chouki, uddannet kok, der bl.a. har arbejdet på Hermitage Kursuscenter, Hotel Britannia og Esbjerg Park. Hassan står for den daglige drift af køkkenet i samarbejde med Tina. Tina Hunderup er uddannet køkkenleder, og har senest arbejdet som køkkenassistent ved AMU-centret i Ribe. Julie Kringhøj er køkkenmedhjælper, og indgår i den daglige drift.

Herunder kan du købe billetter til kommende frokoster og fællesspisninger. Vi glæder os til at se dig! 

Fællesspisning

Torsdag d. 8. januar kl. 18.00-20.00: ‘Min bedste ret’
Medbring din bedste ret med plantebaserede ingredienser. Vi smager og hører om hinandens retter og hjælpes herefter med at skrive opskriften ned.
Pris: gratis – medbring en ret til 2-3 personer.
Læs mere og tilmeld dig her.

Torsdag d. 22. januar kl. 18.00-20.00
Menu og billetlink følger.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.

Frokost

Der er åben for frokost tirsdage, onsdage og torsdage hver uge fra kl. 12.00-13.00 (lukket på helligdage). Menuen varierer, men det er altid en buffet med en varm og kold ret. Drikkevarer købes ved ankomst. Pris for frokostbuffet: 99 kr. inkl. gebyr. Den kommende uges menu lægges op hver fredag.

Tirsdag d. 9. december:
Frikadeller m. stuvet hvidkål & kartofler, røget laks, dagens salat, broccoli salat, dagens kage, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Onsdag d. 10. december (julefrokost, bemærk pris: 149 kr.)
Flæskesteg m. hjemmelavet rødkål, fiskefilet m. remoulade & citron, tarteletter m. kylling & asparges, sild m. karrysalat & æg, lun leverpostej m. bacon, rødkålssalat, dagens salat, rislamande m. kirsebærsovs, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Torsdag d. 11. december:
Andebryst m. brunede kartofler, paté m. surt, dagens salat, bulgursalat, ost m. kompot, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Køb billetter her.