Platformens Folkekøkken – Platformen

Mad med fokus på fællesskab

Platformens Folkekøkken er hjertet af Platformen, hvor mennesker mødes omkring maden. Her kan du bestille bord til frokost tirsdage, onsdage og torsdage og du kan tage hele familien med til fællesspisning hver anden torsdag. Både menuen og menneskene varierer, så du vil få en unik oplevelse hver gang, du besøger vores folkekøkken. Til gengæld kan vi garantere god mad, godt værtskab og højt humør.

Herunder kan du købe billetter til kommende frokoster og fællesspisninger. Vi glæder os til at se dig!

Fællesspisning

Torsdag d. 10. april kl. 18.00-20.00

Menu: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Torsdag d. 24. april kl. 17.00-20.00

I anledning af Danmark Spiser Sammen og Klimahandledagen, inviterer vi til fællesspisning med fokus på bæredygtighed. Der vil inden maden være et par oplæg om grønnere måder at leve på. Fællesspisningen afholdes i samarbejde med Det Internationale Kvarter.

Menu: Vegetarisk brændende kærlighed & marrokansk linsegryde.
Pris: 50 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Frokost

Der er åben for frokost tirsdage, onsdage og torsdage hver uge. Menuen varierer, men det er altid en buffet med en varm og kold ret. Bemærk at der kun er 10 pladser pr. dag, og at buffeten er åben fra kl. 12.00-13.00. Drikkevarer købes ved ankomst. Pris for frokostbuffet: 99 kr. inkl. gebyr. Den kommende uges menu lægges op hver fredag.

Menu uge 14 (med forbehold for ændringer):

Tirsdag d. 1. april:
Hamburgerryg m. flødekartofler, falafel m. dip, grønkålsalat m. appelsiner & mandler, dagens salat, kage, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Onsdag d. 2. april:
Indisk kylling m. ris, græskarsuppe m. flødeskum, blomkålsalat, dagens salat, rabarber crumble, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Torsdag d. 3. april:
Forloren hare m. skysovs og kartofler, laksesalat, grøn bønnesalat, dagens salat, ost, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.