Platformens Folkekøkken – Platformen

Mad med fokus på fællesskab

Platformens Folkekøkken er hjertet af Platformen, hvor mennesker mødes omkring maden. Her kan du bestille bord til frokost tirsdage, onsdage og torsdage og du kan tage hele familien med til fællesspisning hver anden uge. Både menuen og menneskene varierer, så du vil få en unik oplevelse hver gang, du besøger vores folkekøkken. Til gengæld kan vi garantere god mad, godt værtskab og højt humør.

Herunder kan du købe billetter til kommende frokoster og fællesspisninger. Vi glæder os til at se dig!

Fællesspisning

Torsdag d. 30. januar kl. 18.00-20.00

Menu: Frikadeller med stuvet spidskål med rødbeder & kartofler.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Torsdag d. 27. februar kl. 18.00-20.00

Menu: Lasagne, salat med spidskål, gulerødder & persille.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Torsdag d. 13. marts kl. 18.00-20.00

Menu: Tarteletter med høns i asparges.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Frokost

Der er åben for frokost tirsdage, onsdage og torsdage hver uge. Menuen varierer, men det er altid en buffet med en varm og kold ret. Bemærk at der kun er 10 pladser pr. dag, og at buffeten er åben fra kl. 12.00-13.00. Drikkevarer købes ved ankomst. Pris for frokostbuffet: 99 kr. inkl. gebyr. Der kan købes billetter en måned frem ad gangen.

Menu uge 4 (med forbehold for ændringer):

Tirsdag d. 21. januar:
Italienske kødboller i tomatsovs, grønkålsalat m. granatæbler & tranebær, gulerodssalat, hellefisk, hjemmelavet dressing, hjemmebagt brød & kage.

Onsdag d. 22. januar:
Marokkansk kylling, bønnesalat m. rødløg, cherrytomater, grøn salat, roastbeef, hjemmelavet dressing, hjemmebagt brød & to slags ost m. hyben.

Torsdag d. 23. januar:
Ovnbagt laks, broccolisalat, bulgursalat, serranoskinke på salat, hjemmelavet dressing, hjemmebagt brød & kagemarengs m. frugt.