Mad med fokus på fællesskab – Platformen

Platformens Folkekøkken er hjertet af Platformen, hvor mennesker mødes omkring maden. Her kan du bestille bord til frokost tirsdage, onsdage og torsdage og du kan tage hele familien med til fællesspisning hver anden torsdag. Både menuen og menneskene varierer, så du vil få en unik oplevelse hver gang, du besøger vores folkekøkken. Til gengæld kan vi garantere god mad, godt værtskab og højt humør.

I køkkenet møder du:

Hassan Chouki, uddannet kok, der bl.a. har arbejdet på Hermitage Kursuscenter, Hotel Britannia og Esbjerg Park. Hassan står for den daglige drift af køkkenet i samarbejde med Tina. Tina Hunderup er uddannet køkkenleder, og har senest arbejdet som køkkenassistent ved AMU-centret i Ribe. Julie Kringhøj er køkkenmedhjælper, og indgår i den daglige drift.

Herunder kan du købe billetter til kommende frokoster og fællesspisninger. Vi glæder os til at se dig!

Fællesspisning

Torsdag d. 8. maj kl. 18.00-20.00
Menu: Græsk farsbrød med urtesovs, bønner & kartofler.
Pris: 99 kr. inkl. gebyr.
Børn fra 3-10 år: 49 kr. inkl. gebyr. Børn 0-2 år: gratis.
Køb billet her. 

Torsdag d. 22. maj kl. 16.00-20.00 (Quiz & Spis)
Menu: Chili con carne med ris, creme fraiche & hvidkålsalat med edamamebønner.
Pris: 150 kr.
Billetlink følger.

Frokost

Der er åben for frokost tirsdage, onsdage og torsdage hver uge. Menuen varierer, men det er altid en buffet med en varm og kold ret. Bemærk at der kun er 10 pladser pr. dag, og at buffeten er åben fra kl. 12.00-13.00. Drikkevarer købes ved ankomst. Pris for frokostbuffet: 99 kr. inkl. gebyr. Den kommende uges menu lægges op hver fredag.

Menu uge 18 (med forbehold for ændringer):

Tirsdag d. 29. april:
Italienske kødboller m. spinat, kyllingesalat, dagens salat, bulgursalat, dagens kage, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Onsdag d. 30. april:
Burgere med pulled chicken, mini-sandwiches, dagens salat, coleslaw-salat, dagens dessert, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.

Torsdag d. 1. maj:
Bøf m. løg, sovs og bådkartofler, pita m. kebab, salatbar, tomatsalat, ost m. hybenkompot, hjemmelavet dressing & frisk, hjemmebagt brød.