Tag jeres teambuilding til næste niveau med en kokkeskole på Platformens Madhus

Et gastronomisk teambuilding event tillader, at invitere både kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder til et arrangement, hvor ønsket er at komme tættere på hinanden under perfekte rammer.

Madhusets kokkeskole sikrer at deltagerne, oplever at gastronomiens verden og hyggelig teambuilding mødes i en hyggelig konstellation.

Kokkeskole med fokus på samværet og samarbejdet. Her gives der plads til at deltagerne kan hæve deres gastronomiske niveau – hvor dygtiggørelse og socialt samvær danner rammerne for aftenen.

På denne form for teambuilding retter vi blandt andet fokus mod jeres evner til at kommunikere, koordinere og samarbejde. I bliver delt op i teams, hvor I sammen skal stå for at forberede, tilberede og anrette forskellige retter, alt efter jeres stillede opgave.

Alle er i sving i køkkenet, og der skal fyres op under vindermentaliteten og perfektionen, inden I til sidst mødes om bordet og nyder hinandens bidrag til den fælles middag.

Dette er den oplagte teambuilding til et hold der gerne vil udfordres – både på de kulinariske og kommunikative færdigheder.

Teambuilding hvor samarbejde og gastronomiske færdigheder kommer i fokus

Kokkeskole med fokus på samværet og samarbejdet – kan kombineres med et twist af konkurrence. Her gives der plads til at deltagerne kan hæve deres gastronomiske niveau – hvor dygtiggørelse og socialt samvær danner rammerne for oplevelsen.

Ønskes det at udfordre deltagernes samarbejdsevner og madlavningskundskaber yderligere, kan kokkeskolen kombineres med et konkurrenceelement. Her vil køkkenchefen agere smagsdommer og udnævne vinderholdet ved arrangementets afslutning.

Ønskes dette kan der tilkøbes en boblende gevinst til vinderholdet.

Eksempel på aftenens forløb

Vi mødes og starter kl. 17.00

Vi gennemgår sammen opskrifter og deltagerne inddeles i hold

Vi nyder et glas sammen (velkomstdrink er inkl. i prisen), mens I bliver gjort klogere på programmet for aftenen.

Vi går i køkkenet omkring kl. 17.30, hvor der tilberedes god mad til omkring kl. 20.00.

Drikkevarer kan nydes løbende, så vi husker hyggen.

Herefter serverer og nyder I middagen sammen og der bliver afgjort eventuelle vindere ved konkurrencer.

Det praktiske

Ved hold af cirka 10 personer prisen er fra 550 kr. Kontakt os med henblik på at aftale nærmere.

I prisen er der inkluderet opskrifter og en drikkevarer.

Der er mulighed for at tilkøbe drikkevarer, herunder udvalgte vine, øl vin og vand.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne hos os, så er du meget velkommen til, at kontakte Madhusets køkkenchef Henrik Houborg Christensen. Vi har også lavet en side, med svar på de hyppigst stillede spørgsmål som du finder her

Kontakt info: